Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

VRT 94928 VW: Безжична правосмукалка (450 W)

VRT 94928 VW
VRT 94928 VW
VRT 94928 VW
VRT 94928 VW
shadow

Drag image left & right to rotate.

VRT 94928 VW: Безжична правосмукалка (450 W)

Моќност на моторот 450 W
Време на работа / траење 45 мин
Капацитет 0.9 L
Тип на батерии Литиум јон
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Време на работа / траење

45 мин

Напон на батеријата

28.8 V

Моќност на вшмукување

165 W
Перформанси и потрошувачка

Dust capacity

0,9

Време на работа / траење

45 мин

Тип на мотор

BLDC

Капацитет на рачна единица

0.7

Време на полнење

4 - 5 часа

Индикатор за батерија

Ниво на бучава

83 dBA

Моќност на моторот

450 W

Прилагодување на моќноста на вшмукување

Контрола на рачката

Фреквенција

50 - 60 Hz

Волтажа

100 - 240 V

Приклучок

Дизајн

Отстранлива батерија

Контејнер за прашина за лесно чистење

Боја

Бела
Димензии и тежина

Висина

112 cm

Ширина

32 cm

Длабочина

27 cm

Тежина

2.8 kg

Спакувана висина

31.2 cm

Спакувана ширина

74 cm

Спакувана длабочина

14.8 cm

Тежина на паќетот

5.3 kg
Што има во кутијата

Алатка за пукнатини

Алатка за тапацир

Четка за прашина

Турбо четка за миленици

Мека четка

Поддршка