Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

SGA 6124 D: Пегла со произведувач за пареа (5.8 Bar)

SGA 6124 D
SGA 6124 D
SGA 6124 D
SGA 6124 D
shadow

Drag image left & right to rotate.

SGA 6124 D: Пегла со произведувач за пареа (5.8 Bar)

Моќност 2400 W
Капацитет на резервоарот за вода 1 L
Технологија за плоча SteamXtra®
Боја Blue
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Моќност

2400 W

Континуирана пареа

100 g/min

Технологија за плоча

SteamXtra®

Притисок

5.8 bar

Анти капење

Вертикална пареа

Капацитет на резервоарот за вода

1 L

Должина на кабел за напојување

1.8 m

Отстранлив резервоар за вода

Функции и карактеристики

Анти капење

Вертикална пареа

Капацитет на резервоарот за вода

1 L

Должина на кабел за напојување

1.8 m

Отстранлив резервоар за вода

Прилагодување на пареа и температура

Рачно и паметно

Вид на систем против калкцификација

Влошка

Дигитален дисплеј

Механизам за заклучување

Паметен режим

Паметен режим со мануелни опции

Дигитални поставки

Интегрирана пумпа за напојување

Анти цалцификација

Дигитален контролен панел

Капацитет

Капацитет на резервоарот за вода

1 L
Дизајн и материјали

Боја

Blue
Перформанси и потрошувачка

Моќност

2400 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 - 60 Hz

Приклучок

Димензии и тежина

Висина

23.5 cm

Ширина

21.5 cm

Длабочина

34 cm

Тежина

3.2 kg

Спакувана висина

39 cm

Спакувана ширина

25 cm

Спакувана длабочина

30 cm

Тежина на паќетот

6.5 kg

Поддршка