Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

BSS-2201 TT: Самостоен диспензер за вода

BSS-2201 TT
BSS-2201 TT
shadow

Drag image left & right to rotate.

BSS-2201 TT: Самостоен диспензер за вода

Капацитет на резервоар за ладна вода 32 L
Капацитет на резервоар за топла вода 1.1 L
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
#REF!
#REF!
0

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Капацитет на резервоар за ладна вода

32 L

Капацитет на резервоар за топла вода

1.1 L
Перформанси и потрошувачка

Моќ на ладење

88 W

Моќ на греење

550 W

Температура на ладна вода

5 - 10 ℃

Температура на топла вода

85 - 95 ℃

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Функции и карактеристики

Капацитет на резервоар за ладна вода

32 L

Капацитет на резервоар за топла вода

1.1 L

Боја

Бела

Капацитет на ладење

2 L/h

Капацитет на греење

5 L/h
Димензии и тежина

Висина

96 cm

Ширина

31 cm

Длабочина

31 cm

Тежина

19 kg

Спакувана висина

101 cm

Спакувана ширина

39 cm

Спакувана длабочина

37 cm

Тежина на паќетот

21 kg

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions