Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

BSS 4600 TT: Самостоен диспензер за вода

BSS 4600 TT
BSS 4600 TT
shadow

Drag image left & right to rotate.

BSS 4600 TT: Самостоен диспензер за вода

Капацитет на резервоар за ладна вода 368 L
Капацитет на резервоар за топла вода 11 L
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Капацитет на резервоар за ладна вода

368 L

Капацитет на резервоар за топла вода

11 L
Перформанси и потрошувачка

Моќ на ладење

100 W

Моќ на греење

420 W

Температура на ладна вода

5 - 10 ℃

Температура на топла вода

85 - 95 ℃

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Функции и карактеристики

Капацитет на резервоар за ладна вода

368 L

Капацитет на резервоар за топла вода

11 L

Боја

Сива

Капацитет на ладење

25 L/h

Капацитет на греење

4 L/h
Димензии и тежина

Висина

104 cm

Ширина

31 cm

Длабочина

36 cm

Тежина

16.6 kg

Спакувана висина

116.5 cm

Спакувана ширина

38.6 cm

Спакувана длабочина

35.8 cm

Тежина на паќетот

18.6 kg

Поддршка

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions