Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

WUE 6612 BA: Самостојна машина за перење (6 kg, 1200 rpm)

WUE 6612 BA
WUE 6612 BA
WUE 6612 BA
WUE 6612 BA
shadow

Drag image left & right to rotate.

WUE 6612 BA: Самостојна машина за перење (6 kg, 1200 rpm)

Energy Efficiency Class E
Ниво на бучава за перење 62 dBA
Ниво на бучава на центрифугирање 75 dBA
Боја Бела
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Програма Xpress Super Short 14 мин

2 кг чисти алишта за 14 мин

Не бараат сите алишта интензивно миење. Понекогаш, брзото миењее доволно. Програмата Xpress Super Short 14 Min ви овозможува да исперете до 2 кг алишта за само 14 минути. 2 кг можеби не звучи многу, но тоа е како 20 маици! Тоа е повеќе од доволно за да ве извадиме од вратата.

AntiCrease®

Алишта без брчки

Ако пеглањето не ви е омилена домашна работа (дали е тоа на некого?) запознајте се со функцијата AntiCrease® овозможена од IonGuard® технологијата. Периодично го врти барабанот на крајот од циклусот за да ја задржите облеката свежа и без брчки. Тоа е помалку пеглање за вас, за да можете го правите повеќе она што го сакате.

AquaWave®

Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

Перењето може да предизвика штета врз вашата облека. Затоа, ова е закривеното стакло на системот AquaWave® и специјално дизајнираните лопатки кои ги движат алиштата во вид на бран, внатре во барабанот, третирајќи ја облеката понежно и подобрувајќи ги перформансите на перењето. Следниот пат кога некој ќе ви даде комплименти за вашата облека и ќе одговорите: Што, оваа стара работа? можеби ја зборуваш вистината.

Daily Xpress програма

Чистење на целосен капацитет за 28 мин

Ако се чувствува како години да заврши машината за перење, обидете се со дневната програма Daily Xpress. Daily Xpress ви овозможува да исперете целосена перална за само 28 минути, на 30°C. Алиштата ќе ви бидат готови пред да ја завршите таа комедија од половина час, за која мислевте дека ќе ја стигнете.

Други карактеристики

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Капацитет на перење

6 kg

Energy Efficiency Class

E

Максимална брзина на центрифугирање

1200 rpm

Ниво на бучава за перење

62 dBA

Spinning Noise Level

75 dBA

Висина

84 cm

Ширина

60 cm

Длабочина

44 cm

Технологија на пареа

SteamCure

Тип на дисплеј

Дигитален дисплеј

Боја

Бела

Тип на конструкција

Самостојно

Product Series

b100
Програми

Број на програми

15

Програма 1

Програма за памуци

Програма 2

Eco 40-60

Програма 3

Програма за синтетика

Програма 4

Програма Daily Xpress / Xpress Super Short 14 мин

Програма 5

Мешана програма

Програма 6

Волна / рачно перење програма

Програма 7

GentleCare Programme

Програма 8

Програма центрифугирање и цедење

Програма 9

Classic

Програма 10

Програма за перење на темни алишта / фармерки

Програма 11

Програма за отворено / спортови

Програма 12

Програма за долна облека

Програма 13

Програма за хигиена со пареа

Програма 14

Програма за палтиња со пареа

Програма 15

Програма за кошули со пареа
Функции

Функција 1

Предперење

Функција 2

Fast+

Функција 3

Дополнително плакнење

Под-функција 1

Чистење на барабанот со пареа

Под-функција 3

AntiCrease+
Технологии

Технологија на пареа

SteamCure

OptiSense

Дизајн

AquaWave

XL Врата

Тип на дисплеј

Дигитален дисплеј

Боја

Бела

Материјал на барабан

Нерѓосувачки челик
Перформанси и потрошувачка

Капацитет на перење

6 kg

Energy Efficiency Class

E

Максимална брзина на центрифугирање

1200 rpm

Ниво на бучава за перење

62 dBA

Spinning Noise Level

75 dBA

Годишна потрошувачка на енергија (kWh / година)

152 kWh

Годишна потрошувачка на вода (L / година)

8799 L

Волтажа

230 V

Фреквенција

50 Hz

Water Consumption

36 L

Energy Consumption

73 kWh

Spinning Noise Class

B
Димензии и тежина

Висина

84 cm

Ширина

60 cm

Длабочина

44 cm

Тежина

57 kg

Спакувана висина

88 cm

Спакувана ширина

65 cm

Спакувана длабочина

46.5 cm

Тежина на паќетот

58 kg
Безбедност

Детско заклучување

Заштита од прелевање

Неизбалансирана контрола на оптоварување

Автоматско прилагодување на водата

Поддршка

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions