Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

WUE7511XWW: Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm)

WUE7511XWW
WUE7511XWW
WUE7511XWW
WUE7511XWW
shadow

Drag image left & right to rotate.

WUE7511XWW: Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm)

Energy Efficiency Class E
Ниво на бучава за перење 62 dBA
Ниво на бучава на центрифугирање 72 dBA
Боја Бела
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

AquaWave®

Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

Перењето може да предизвика штета врз вашата облека. Затоа, ова е закривеното стакло на системот AquaWave® и специјално дизајнираните лопатки кои ги движат алиштата во вид на бран, внатре во барабанот, третирајќи ја облеката понежно и подобрувајќи ги перформансите на перењето. Следниот пат кога некој ќе ви даде комплименти за вашата облека и ќе одговорите: Што, оваа стара работа? можеби ја зборуваш вистината.

Daily Xpress програма

Чистење на целосен капацитет за 28 мин

Ако се чувствува како години да заврши машината за перење, обидете се со дневната програма Daily Xpress. Daily Xpress ви овозможува да исперете целосена перална за само 28 минути, на 30°C. Алиштата ќе ви бидат готови пред да ја завршите таа комедија од половина час, за која мислевте дека ќе ја стигнете.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Капацитет на перење

7 kg

Energy Efficiency Class

E

Максимална брзина на центрифугирање

1000 rpm

Ниво на бучава за перење

62 dBA

Spinning Noise Level

72 dBA

Висина

84 cm

Ширина

60 cm

Длабочина

49 cm

Одложено време

3 нивоа (3ч / 6ч / 9ч)

Тип на дисплеј

LED

Боја

Бела

Тип на конструкција

Самостојно

Product Series

b100
Програми

Број на програми

15

Програма 1

Памук 20°C програма

Програма 2

Памук 40°C програма

Програма 3

Eco 40-60

Програма 4

Памук 60°C програма

Програма 5

Памук 60°C програма со предперење

Програма 6

Програма за памуци на 90°C

Програма 7

Classic

Програма 8

Програма центрифугирање и цедење

Програма 9

Програма за чистење барабан

Програма 10

Долна облека 40°C програма

Програма 11

Синтетика програма 40°C

Програма 12

Синтетика 40°C програма

Програма 13

Волна / перење на рака 40°C програма

Програма 14

Кошули 40°C програма

Програма 15

Daily Xpress програма
Технологии

OptiSense

Дизајн

AquaWave

XL Врата

Тип на дисплеј

LED

Боја

Бела

Материјал на барабан

Нерѓосувачки челик
Перформанси и потрошувачка

Капацитет на перење

7 kg

Energy Efficiency Class

E

Максимална брзина на центрифугирање

1000 rpm

Ниво на бучава за перење

62 dBA

Spinning Noise Level

72 dBA

Годишна потрошувачка на енергија (kWh / година)

173 kWh

Годишна потрошувачка на вода (L / година)

9899 L

Волтажа

230 V

Фреквенција

50 Hz

Water Consumption

45 L

Energy Consumption

78 kWh

Spinning Noise Class

A
Димензии и тежина

Висина

84 cm

Ширина

60 cm

Длабочина

49 cm

Тежина

61 kg

Спакувана висина

88 cm

Спакувана ширина

65 cm

Спакувана длабочина

51.5 cm

Тежина на паќетот

62 kg
Безбедност

Детско заклучување

Заштита од прелевање

Неизбалансирана контрола на оптоварување

Автоматско прилагодување на водата

Поддршка

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions