Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

WUE7536XA: Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm)

WUE7536XA
WUE7536XA
WUE7536XA
WUE7536XA
shadow

Drag image left & right to rotate.

WUE7536XA: Самостојна машина за перење (7 kg, 1000 rpm)

Класа на енергетска ефикасност 10% поефикасно од А +++
Ниво на бучава за перење 55 dBA
Ниво на бучава на центрифугирање 72 dBA
Боја Бела
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

ProSmart™ инвертер мотор

Висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

Не грижете се за сметката за енергија и не си имајте главоболка секогаш кога ќе ја исушите облеката. Благодарение на дизајнот на моторот без четкички, ProSmart™ нуди енергетска ефикасност, пониски нивоа на звук и поголема издржливост - сето тоа во една машина. Сè, за да добиете најмногу од вашата машина за сушење без да го нарушите вашиот месечен буџет или вашиот мир.

StainExpert™ Програм

Беспрекорно чистење на дамки за 24 видови дамки

Ставете ги белиот оцет, сокот од лимон и сапунот за садови на страна. Тие припаѓаат во кујната, а вашата обоена облека припаѓа на машината за перење со програмата StainExpert. Без разлика дали станува збор за кафе, кечап, чоколадо, шминка или крв, StainExpert™ е дизајниран специјално за да се ослободи од 24 различни видови на дамки, така што повеќе нема да мора да претходно да третирате никакви дамки.

Програма Xpress Super Short 14 мин

2 кг чисти алишта за 14 мин

Не бараат сите алишта интензивно миење. Понекогаш, брзото миењее доволно. Програмата Xpress Super Short 14 Min ви овозможува да исперете до 2 кг алишта за само 14 минути. 2 кг можеби не звучи многу, но тоа е како 20 маици! Тоа е повеќе од доволно за да ве извадиме од вратата.

AquaWave®

Акција на барабанот во форма на бран за понежен третман

Перењето може да предизвика штета врз вашата облека. Затоа, ова е закривеното стакло на системот AquaWave® и специјално дизајнираните лопатки кои ги движат алиштата во вид на бран, внатре во барабанот, третирајќи ја облеката понежно и подобрувајќи ги перформансите на перењето. Следниот пат кога некој ќе ви даде комплименти за вашата облека и ќе одговорите: Што, оваа стара работа? можеби ја зборуваш вистината.

Други карактеристики

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Капацитет на перење

7 kg

Класа на енергетска ефикасност

10% поефикасно од А +++

Максимална брзина на центрифугирање

1000 rpm

Ниво на бучава за перење

55 dBA

Ниво на бучава на центрифугирање

72 dBA

ProSmart Inverter Motor

Висина

84 cm

Ширина

60 cm

Длабочина

49 cm

Технологија на пареа

SteamCure

Тип на дисплеј

Дигитален дисплеј

Боја

Бела

Тип на конструкција

Самостојно

Product Series

b300
Поврзување

Вид на конекција HomeWhiz®

Bluetooth

Програма за преземање 1

Мешана програма

Програма за преземање 2

Програма за завеси

Програма за преземање 3

Програма за долна облека

Програма за преземање 4

Програма за кадифени играчки

Програма за преземање 5

Програма за крпи
Програми

Број на програми

15

Програма 1

Програма за памуци

Програма 2

Памук Еко програма

Програма 3

Програма за синтетика

Програма 4

Програма Daily Xpress / Xpress Super Short 14 мин

Програма 5

Волна / рачно перење програма

Програма 6

GentleCare Programme

Програма 7

Програми за превземање

Програма 8

Програма центрифугирање и цедење

Програма 9

Програма за плакнење

Програма 10

Програма за перење на темни алишта / фармерки

Програма 11

Програма за отворено / спортови

Програма 12

StainExpert Programme

Програма 13

Hygiene+ програма

Програма 14

Програма за палтиња

Програма 15

Програма за кошули
Функции

Функција 1

Предперење

Функција 2

Пареа

Функција 3

Fast+

Функција 4

Bluetooth

Под-функција 1

Чистење на барабанот

Под-функција 2

Дополнително плакнење

Под-функција 4

Bluetooth

Sub-Function 6

Anticrease+
Технологии

ProSmart Inverter Motor

Технологија на пареа

SteamCure

OptiSense

Дизајн

AquaWave

XL Врата

Тип на дисплеј

Дигитален дисплеј

Боја

Бела

Материјал на барабан

Нерѓосувачки челик
Перформанси и потрошувачка

Капацитет на перење

7 kg

Класа на енергетска ефикасност

10% поефикасно од А +++

Максимална брзина на центрифугирање

1000 rpm

Ниво на бучава за перење

55 dBA

Ниво на бучава на центрифугирање

72 dBA

Годишна потрошувачка на енергија (kWh / година)

156 kWh

Годишна потрошувачка на вода (L / година)

9899 L

Волтажа

230 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

84 cm

Ширина

60 cm

Длабочина

49 cm

Тежина

56 kg

Спакувана висина

88 cm

Спакувана ширина

65 cm

Спакувана длабочина

51.5 cm

Тежина на паќетот

57 kg
Безбедност

Детско заклучување

Заштита од прелевање

Неизбалансирана контрола на оптоварување

Автоматско прилагодување на водата

Поддршка

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions