Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

Сингл

резултати (68)

BIM25801XMS

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) BIM25801XMS
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • SoftDoor™: непречено и тивко отворање и затворање на вратата
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIM19700DXMS

Вградена рерна (60 cm, 70 Л)

Вградена рерна (60 cm, 70 Л) BIM19700DXMS
 • PizzaPro ™: пица во стил на пицерија за 5 мин
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • SoftDoor™: непречено и тивко отворање и затворање на вратата

OIM 27201 C

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) OIM 27201 C
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

OIM 27201 A

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) OIM 27201 A
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIE24301B

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) BIE24301B
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIE25400XM

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) BIE25400XM
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIM24400GCS

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) BIM24400GCS
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • SoftDoor™: непречено и тивко отворање и затворање на вратата
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BBIM13300XPE

Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Вградена рерна (60 cm, 72 Л) BBIM13300XPE
 • Пиролитичко самочистење: интензивно чистење без хемикалии
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BUE22001X

Вградена рерна (-, 66 Л)

Вградена рерна (-, 66 Л) BUE22001X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIM144A0BPS

Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Вградена рерна (60 cm, 71 Л) BIM144A0BPS
 • PizzaPro ™: пица во стил на пицерија за 5 мин
 • Пиролитичко самочистење: интензивно чистење без хемикалии
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре

BBIE12000X

Вградена рерна (60 cm, 66 Л)

Вградена рерна (60 cm, 66 Л) BBIE12000X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BBIM13300ZGCSE

Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Вградена рерна (60 cm, 72 Л) BBIM13300ZGCSE
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BBIM113N0X

Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Вградена рерна (60 cm, 72 Л) BBIM113N0X
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BBIC12300XD

Вградена рерна (60 cm, 80 Л)

Вградена рерна (60 cm, 80 Л) BBIC12300XD
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

BIM31300BCS

Вградена рерна (60 cm, 82 Л)

Вградена рерна (60 cm, 82 Л) BIM31300BCS
 • Поголем капацитет во стандардни димензии
 • Осветлување со халоген: јасен преглед на она што се случува внатре
 • Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење
резултати (68)