Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HSA40530N: Замрзнувач (Гради, 360 Л)

HSA40530N
HSA40530N
shadow

Drag image left & right to rotate.

HSA40530N: Замрзнувач (Гради, 360 Л)

Класа на енергетска ефикасност A+
Тип на систем за ладење Статичен
Боја Бела
Ширина 129 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

MinFrost®

Минимално насобирање на мраз

Собирањето на мраз во статички фрижидери ја прави храната да се држи заедно и апаратот троши повеќе енергија. Благодарение на специјалниот систем на испарување на MinFrost®, акумулацијата на мразот во замрзнувачот е драматично намалена. Тоа значи дека замрзнатата храна ќе се зачува подобро и со помалку енергија, додека треба поретко да одмрзнувате.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

Хоризонтален

Тип на монтирање

Door Handle Type

Frozen Food Storage Volume (l)

360 L

Висина

86 cm

Ширина

129 cm

Длабочина

67.5 cm

Energy Efficiency Class

F

Тип на систем за ладење

Статичен

Позиција на замрзнувачот

Гради

Боја

Бела

Noise Emission Class

C

Product Series

b300
Бруто и нето волумен

Вкупен бруто волумен

374 L

Total Volume (l)

360 L

Frozen Food Storage Volume (l)

360 L
Карактеристики на замрзнувачот

Брзо замрзнување

Daily Freezing Capacity (kg/day)

16.3 kg
Дизајн

Позиција на замрзнувачот

Гради

Позиција на дисплеј

3 Light & Pot

Тип на контрола

Механично

Тип на монтирање

Door Handle Type

Боја

Бела
Перформанси и потрошувачка

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

313

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.772

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

1.035

Noise Level (dBA)

40 dBA

Climate Class

SN-T

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

43

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.508

Preservation Time at Power Cut (hours)

24

Frozen Food Storage Volume (l)

360 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

16.3 kg
Димензии и тежина

Висина

86 cm

Ширина

129 cm

Длабочина

67.5 cm

Тежина

49 kg

Спакувана висина

91 cm

Спакувана ширина

135 cm

Спакувана длабочина

74.2 cm

Тежина на паќетот

53 kg
Безбедност

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Заклучување на врата

Поддршка