Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HSA47530N: Замрзнувач (Гради, 451 Л)

HSA47530N
HSA47530N
HSA47530N
HSA47530N
HSA47530N
shadow

Drag image left & right to rotate.

HSA47530N: Замрзнувач (Гради, 451 Л)

Тип на систем за ладење Статичен
Боја Бела
Ширина 155.5 cm
Energy Efficiency Class F
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Лед осветлување®

Јасен поглед на внатрешноста

Може да биде незгодно да видите сè во вашиот фрижидер, особено во аглите и на задниот дел од полиците. Во зависност од моделот, Led Illumination® има ленти LED диоди на горниот дел од фрижидерот, и за секоја полица на страничниот ѕид за да можете да гледате јасно низ целиот ладилник. И тоа е поефикасно од стандардно осветлување.

MinFrost®

Минимално насобирање на мраз

Собирањето на мраз во статички фрижидери ја прави храната да се држи заедно и апаратот троши повеќе енергија. Благодарение на специјалниот систем на испарување на MinFrost®, акумулацијата на мразот во замрзнувачот е драматично намалена. Тоа значи дека замрзнатата храна ќе се зачува подобро и со помалку енергија, додека треба поретко да одмрзнувате.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

Хоризонтален

Тип на монтирање

Door Handle Type

Frozen Food Storage Volume (l)

451 L

Висина

86 cm

Ширина

155.5 cm

Длабочина

67.5 cm

Energy Efficiency Class

F

Тип на систем за ладење

Статичен

Позиција на замрзнувачот

Гради

Боја

Бела

Noise Emission Class

C

Product Series

b300
Бруто и нето волумен

Вкупен бруто волумен

467 L

Total Volume (l)

451 L

Frozen Food Storage Volume (l)

451 L
Карактеристики на замрзнувачот

Daily Freezing Capacity (kg/day)

20.4 kg
Дизајн

LED Illumination

Позиција на замрзнувачот

Гради

Позиција на дисплеј

3 Light & Pot

Тип на контрола

Механично

Тип на монтирање

Door Handle Type

Боја

Бела
Перформанси и потрошувачка

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

349

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.861

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

1.09

Noise Level (dBA)

40 dBA

Climate Class

SN-T

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

43

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.631

Preservation Time at Power Cut (hours)

24

Frozen Food Storage Volume (l)

451 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

20.4 kg
Димензии и тежина

Висина

86 cm

Ширина

155.5 cm

Длабочина

67.5 cm

Тежина

55.5 kg

Спакувана висина

91 cm

Спакувана ширина

161.6 cm

Спакувана длабочина

74.2 cm

Тежина на паќетот

60.4 kg
Безбедност

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Заклучување на врата

Поддршка