Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

RFNE312E43WN: Замрзнувач (Исправено, 275 Л)

RFNE312E43WN
RFNE312E43WN
RFNE312E43WN
shadow

Drag image left & right to rotate.

RFNE312E43WN: Замрзнувач (Исправено, 275 Л)

Класа на енергетска ефикасност A++
Тип на систем за ладење Без мраз
Боја Бела
Ширина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Инвертер компресор ProSmart

Висока ефикасност, висока издржливост, низок шум

Ако вашиот фрижидер е потпевнувачка, неверојатна енергија-свиња, време е да го направите прекинувачот. Благодарение на неговиот иновативен дизајн, инверторот компресор ProSmart provides овозможува побрзо ладење со помалку енергија и четири пати потивко работење од просечните компресори на ладилникот. Побрзо се прилагодува на флуктуациите на температурата, ја одржува храната свежа подолго и ви штеди на сметките за енергија, истовремено.

Реверзибилна врата

Прилагодлив правец на вратата за да одговара на вашиот распоред на кујната

За некои распореди на кујната, потребно е вратите на ладилникот да се отвораат во една, а не во друга насока. Реверзибилната врата дозволува да се постават шарки на вратите и лево и десно од уредот, па затоа одлучете на кој начин се отвораат вратите на фрижидерот. Плус, можете да го удвоите вашиот капацитет за ладење со поставување два фрижидера рамо до рамо и свртување на вратите на едниот.

Безбедно стакло

Стаклени полици со висока издржливост

Олеснете ги грижите за ставање на тој огромен и тежок сад во фрижидерот со Безбедно стакло. Безбедносни стаклени полици се составени од калено стакло и можат да носат товар до 25 кг. Тие се спротивставуваат на пукнатини и гребнатини многу подобро отколку нетретирано стакло, така што можете да чувате тешки предмети без грижа.

Twist & Serve послужавник за мраз

Коцки мраз со лесен пристап

Свиткајте го, стиснете го, удрете го на работната плоча и некои табли со мраз сè уште нема да попуштат. Служавникот за пресврт и сервирање мраз коцка ги надминува овие тешкотии со едноставна акција на извртување. Коцките се испуштаат во садот за мраз. Без хаос, без врева.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

Исправено

Тип на монтирање

Door Handle Type

Frozen Food Storage Volume (l)

282 L

Висина

185 cm

Ширина

59.5 cm

Длабочина

65.5 cm

Energy Efficiency Class

E

ProSmart Inverter Compressor

Тип на систем за ладење

Без мраз

Позиција на замрзнувачот

Исправено

Тип на дисплеј

LED

Боја

Бела

Noise Emission Class

C

Product Series

bPRO 500
Бруто и нето волумен

Вкупен бруто волумен

312 L

Total Volume (l)

282 L

Frozen Food Storage Volume (l)

282 L
Технологии

ProSmart Inverter Compressor

Еко функција

Карактеристики на замрзнувачот

Брзо замрзнување

Тип на производител на мраз

Извртувајте и послужете кутија за коцки мраз

Број на полици во замрзнувач

6

Број на полици со клапи

2

Дневен капацитет за правење мраз (кг / ден)

2 kg

Daily Freezing Capacity (kg/day)

19 kg
Дизајн

Реверзибилна врата

Позиција на замрзнувачот

Исправено

Позиција на дисплеј

На врата

Тип на дисплеј

LED

Тип на контрола

Електронско

Тип на монтирање

Door Handle Type

Тип со рачка на вратата

Тип со лесно отворање со рачка

Боја

Бела
Перформанси и потрошувачка

Energy Efficiency Class

E

Annual Energy Consumption (kWh/year)

249.01

Годишна потрошувачка на енергија 32 °C

325 kWh/year

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.614

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

0.8

Noise Level (dBA)

38 dBA

Climate Class

SN-T

Волтажа

230 V

Фреквенција

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

43

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.428

Preservation Time at Power Cut (hours)

10

Frozen Food Storage Volume (l)

282 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

19 kg
Димензии и тежина

Висина

185 cm

Ширина

59.5 cm

Длабочина

65.5 cm

Тежина

67 kg

Спакувана висина

193 cm

Спакувана ширина

66.5 cm

Спакувана длабочина

73 cm

Тежина на паќетот

73 kg
Безбедност

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Аларм за отворена врата

Детско заклучување

Поддршка