Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

BIE25400XM: Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

BIE25400XM
BIE25400XM
BIE25400XM
shadow

Drag image left & right to rotate.

BIE25400XM: Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина A
Тип на дисплеј Анимиран LCD екран
Висина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Халогено осветлување

Јасен поглед на она што се случува внатре

Сакате да видите како се одвива готвењето, но не сакате да ја отворите вратата и да ја изгубите топлината внатре? Халогенското осветлување ви помага да ја видите целата празнина на вашата рерна, така што ќе можете да внимавате на вашите кулинарски креации со цврсто затворена врата.

Издржлива врата

Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

Зешки, тешки тави и садови можат да бидат непогодни за вадење од рерната. Издржливата врата поддржува товари тешки дури 22,5 кг. Тоа е 20% повеќе од вообичаените врати на рерната, така што ќе можете да го потпирате вашиот топол сад на отворена врата од рерната додека земате воздух.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

60 cm

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Број на функции

9

Тип на дисплеј

Анимиран LCD екран

Волумен на главната шуплина

71 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

CleanZone

Чистење на пареа

SteamShine

Тип на рерна на главната празнина

Асистирано с вентилатор

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Нерѓосувачки челик
Функции на главната празнина

Тип на рерна на главната празнина

Асистирано с вентилатор

Број на функции

9

Одмрзнување

Асистирано с вентилатор

Конвенционално готвење

Електрична скара

Скара со вентилатор

Чување топло

Полу скара

Чистење на пареа

Долно греење

Стандардни додатоци

Број на стандардни подножја

1

Број на длабоки ленти

1

Број на стандардни решетки за жици

1
Чистење

CleanZone

Чистење на пареа

SteamShine

Каталитички заден ѕид

Технологии

Тип на скара

Електрична скара

Вентилатор за ладење

Дизајн

Вид на осветлување

Халогено осветлување

Тип на дисплеј

Анимиран LCD екран

Отстранливо стакло на вратата

Број на шуплини

1

Број на нивоа на полици

Странични полици на 5 нивоа

Боја на празнина

Црн енамел

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Нерѓосувачки челик
Безбедност

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Волумен на главната шуплина

71 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Извор на топлина во главната шуплина

Електричен

Вкупна електрична енергија

2 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Тежина

33.9 kg

Спакувана висина

65.5 cm

Спакувана ширина

66 cm

Спакувана длабочина

66 cm

Тежина на паќетот

36.6 kg

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×590

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×600

Поддршка