Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

BIM25801XMS: Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

BIM25801XMS
BIM25801XMS
BIM25801XMS
shadow

Drag image left & right to rotate.

BIM25801XMS: Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина A
Тип на дисплеј TFT LCD екран
Висина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Халогено осветлување

Јасен поглед на она што се случува внатре

Сакате да видите како се одвива готвењето, но не сакате да ја отворите вратата и да ја изгубите топлината внатре? Халогенското осветлување ви помага да ја видите целата празнина на вашата рерна, така што ќе можете да внимавате на вашите кулинарски креации со цврсто затворена врата.

SoftDoor™

Нежно и тивко отворање и затворање на вратата

Кога рацете се полни, понекогаш не можете,а да не ви тресне вратата на рерната. SoftDoor™ има специјални шарки што го забавуваат затворањето и отворањето на вратата на рерната. Нема повеќе грубо отворање врата со колено или лакт кога рацете се полни и повеќе нема гласни звуци во кујната.

Издржлива врата

Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

Зешки, тешки тави и садови можат да бидат непогодни за вадење од рерната. Издржливата врата поддржува товари тешки дури 22,5 кг. Тоа е 20% повеќе од вообичаените врати на рерната, така што ќе можете да го потпирате вашиот топол сад на отворена врата од рерната додека земате воздух.

Технички спецификации

Ovens

Main Cavity - Front Door Decor Color

Inox

Control Panel Decor Color

Inox
Клучни карактеристики

Тип на продукт

60 cm

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Број на функции

13

Тип на дисплеј

TFT LCD екран

Волумен на главната шуплина

71 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

CleanZone

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Нерѓосувачки челик

Product Series

bPRO 700
Функции на главната празнина

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Број на функции

13

Одмрзнување

Асистирано с вентилатор

Конвенционално готвење

готвење на пица

Повеќе димензионално готвење

Електрична скара

Вентилаторско греење

Скара со вентилатор

Еко загревање со вентилатор

Чување топло

Полу скара

Долно греење

Готвење со ниска температура

Стандардни додатоци

Телескопски тип на полица

Двостепена телескопска полица

Број на стандардни подножја

1

Број на длабоки ленти

1

Број на стандардни решетки за жици

1
Чистење

CleanZone

Каталитички заден ѕид

Технологии

Тип на скара

Електрична скара

Вентилатор за ладење

Дизајн

Вид на осветлување

Халогено осветлување

SoftDoor

Тип на дисплеј

TFT LCD екран

Прирачник за готвење во затворено

Отстранливо стакло на вратата

Број на шуплини

1

Телескопски тип на полица

Двостепена телескопска полица

Број на нивоа на полици

Странични полици на 5 нивоа

Боја на празнина

Црн енамел

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Нерѓосувачки челик
Безбедност

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Волумен на главната шуплина

71 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Извор на топлина во главната шуплина

Електричен

Вкупна електрична енергија

3100 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Тежина

37.1 kg

Спакувана висина

65.5 cm

Спакувана ширина

66 cm

Спакувана длабочина

66 cm

Тежина на паќетот

39.5 kg

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×590

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×600

Поддршка