Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

OIM 27201 C: Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

OIM 27201 C
OIM 27201 C
OIM 27201 C
OIM 27201 C
shadow

Drag image left & right to rotate.

OIM 27201 C: Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина A
Тип на дисплеј Рустикален тајмер
Боја Крем
Висина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Халогено осветлување

Јасен поглед на она што се случува внатре

Сакате да видите како се одвива готвењето, но не сакате да ја отворите вратата и да ја изгубите топлината внатре? Халогенското осветлување ви помага да ја видите целата празнина на вашата рерна, така што ќе можете да внимавате на вашите кулинарски креации со цврсто затворена врата.

Издржлива врата

Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

Зешки, тешки тави и садови можат да бидат непогодни за вадење од рерната. Издржливата врата поддржува товари тешки дури 22,5 кг. Тоа е 20% повеќе од вообичаените врати на рерната, така што ќе можете да го потпирате вашиот топол сад на отворена врата од рерната додека земате воздух.

Технички спецификации

Ovens

Main Cavity - Front Door Decor Color

Cream
Клучни карактеристики

Тип на продукт

60 cm

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Број на функции

8

Тип на дисплеј

Рустикален тајмер

Волумен на главната шуплина

71 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Крем
Функции на главната празнина

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Број на функции

8

Одмрзнување

Асистирано с вентилатор

Конвенционално готвење

Повеќе димензионално готвење

Електрична скара

Вентилаторско греење

Пола скара со вентилатор

Долно греење

Стандардни додатоци

Телескопски тип на полица

Телескопска полица на едно ниво

Број на стандардни подножја

1

Број на длабоки ленти

1

Број на стандардни решетки за жици

1
Технологии

Тип на скара

Електрична скара

Вентилатор за ладење

Дизајн

Вид на осветлување

Халогено осветлување

Тип на дисплеј

Рустикален тајмер

Отстранливо стакло на вратата

Број на шуплини

1

Телескопски тип на полица

Телескопска полица на едно ниво

Број на нивоа на полици

Странични полици на 5 нивоа

Боја на празнина

Црн енамел

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Крем
Перформанси и потрошувачка

Волумен на главната шуплина

71 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Извор на топлина во главната шуплина

Електричен

Вкупна електрична енергија

2500 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Тежина

36.7 kg

Спакувана висина

65.5 cm

Спакувана ширина

66 cm

Спакувана длабочина

66 cm

Тежина на паќетот

39.2 kg

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×590

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×600

Поддршка