Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

BBIM113N0X: Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

BBIM113N0X
BBIM113N0X
BBIM113N0X
BBIM113N0X
shadow

Drag image left & right to rotate.

BBIM113N0X: Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина A
Висина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Халогено осветлување

Јасен поглед на она што се случува внатре

Сакате да видите како се одвива готвењето, но не сакате да ја отворите вратата и да ја изгубите топлината внатре? Халогенското осветлување ви помага да ја видите целата празнина на вашата рерна, така што ќе можете да внимавате на вашите кулинарски креации со цврсто затворена врата.

Издржлива врата

Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

Зешки, тешки тави и садови можат да бидат непогодни за вадење од рерната. Издржливата врата поддржува товари тешки дури 22,5 кг. Тоа е 20% повеќе од вообичаените врати на рерната, така што ќе можете да го потпирате вашиот топол сад на отворена врата од рерната додека земате воздух.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

60 cm

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Број на функции

8

Тип на дисплеј

LED Display - Touchcontrol Prologue/Beyond-Good+ (Beast)

Волумен на главната шуплина

72 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Чистење на пареа

SteamShine

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Нерѓосувачки челик
Функции на главната празнина

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Број на функции

8

Одмрзнување

Асистирано с вентилатор

Конвенционално готвење

Повеќе димензионално готвење

Електрична скара

Вентилаторско греење

Пола скара со вентилатор

Долно греење

Стандардни додатоци

Телескопски тип на полица

Телескопска полица на едно ниво

Број на стандардни подножја

1

Број на стандардни решетки за жици

1
Чистење

Чистење на пареа

SteamShine
Технологии

Тип на скара

Електрична скара

Вентилатор за ладење

Дизајн

Вид на осветлување

Халогено осветлување

Тип на дисплеј

LED Display - Touchcontrol Prologue/Beyond-Good+ (Beast)

Отстранливо стакло на вратата

Број на шуплини

1

Телескопски тип на полица

Телескопска полица на едно ниво

Број на нивоа на полици

Странични полици на 5 нивоа

Боја на празнина

Црн енамел

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Нерѓосувачки челик
Безбедност

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Волумен на главната шуплина

72 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Извор на топлина во главната шуплина

Електричен

Вкупна електрична енергија

2400 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Тежина

28.3 kg

Спакувана висина

65.5 cm

Спакувана ширина

66 cm

Спакувана длабочина

66 cm

Тежина на паќетот

30.8 kg

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×590

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×600

Поддршка