Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

BIM31300BCS: Вградена рерна (60 cm, 82 Л)

BIM31300BCS
BIM31300BCS
BIM31300BCS
BIM31300BCS
shadow

Drag image left & right to rotate.

BIM31300BCS: Вградена рерна (60 cm, 82 Л)

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина A
Тип на дисплеј LCD екран
Боја Црна
Висина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

CookMaster®

Поголем капацитет во стандардни димензии

Немањето доволно простор во рерната навистина може да направи мака за готвење, особено ако имате големо семејство или забавувате многу. Печките CookMaster® нудат неверојатни 82 L капацитет за готвење и ви овозможуваат да готвите на најмногу пет полици истовремено, сето тоа во димензии на рерна со стандардна големина.

Халогено осветлување

Јасен поглед на она што се случува внатре

Сакате да видите како се одвива готвењето, но не сакате да ја отворите вратата и да ја изгубите топлината внатре? Халогенското осветлување ви помага да ја видите целата празнина на вашата рерна, така што ќе можете да внимавате на вашите кулинарски креации со цврсто затворена врата.

Издржлива врата

Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

Зешки, тешки тави и садови можат да бидат непогодни за вадење од рерната. Издржливата врата поддржува товари тешки дури 22,5 кг. Тоа е 20% повеќе од вообичаените врати на рерната, така што ќе можете да го потпирате вашиот топол сад на отворена врата од рерната додека земате воздух.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

60 cm

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Број на функции

8

Тип на дисплеј

LCD екран

Волумен на главната шуплина

82 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Чистење на пареа

SteamShine

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Црна

Product Series

b300
Функции на главната празнина

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Број на функции

8

Одмрзнување

Асистирано с вентилатор

Конвенционално готвење

Повеќе димензионално готвење

Електрична скара

Вентилаторско греење

Пола скара со вентилатор

Чистење на пареа

Долно греење

Стандардни додатоци

Телескопски тип на полица

Телескопска полица на едно ниво

Број на стандардни подножја

1

Број на стандардни решетки за жици

1
Чистење

Чистење на пареа

SteamShine

Каталитички заден ѕид

Технологии

Тип на скара

Електрична скара

Вентилатор за ладење

Дизајн

CookMaster

Вид на осветлување

Халогено осветлување

SoftClose Door

Тип на дисплеј

LCD екран

Отстранливо стакло на вратата

Број на шуплини

1

Телескопски тип на полица

Телескопска полица на едно ниво

Број на нивоа на полици

Странични полици на 6 нивоа

Боја на празнина

Црн енамел

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Црна
Безбедност

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Волумен на главната шуплина

82 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Извор на топлина во главната шуплина

Електричен

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Тежина

33.9 kg

Спакувана висина

65.5 cm

Спакувана ширина

66 cm

Спакувана длабочина

66 cm

Тежина на паќетот

36.8 kg

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×590

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×600

Поддршка