Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HII 64400 MTX: Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

HII 64400 MTX
HII 64400 MTX
HII 64400 MTX
HII 64400 MTX
shadow

Drag image left & right to rotate.

HII 64400 MTX: Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

Тип на површина за готвење Индукција
Број на нивоа на готвење 9
Тип на дисплеј Контрола на допир
Боја Црна
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Технички спецификации

Hobs

Serigraphy Design

Circular
Клучни карактеристики

Ширина

60 cm

Висина

5.2 cm

Длабочина

52 cm

Тип на површина за готвење

Индукција

Конфигурација на горилник

4 индукциски зони

Тип на дисплеј

Контрола на допир

Број на нивоа на готвење

9

Вкупна електрична енергија

7200 W

Боја

Црна

Product Series

b300
Технологии

Тип на површина за готвење

Индукција

Боја

Црна

Бустер

Тип на дисплеј

Контрола на допир

EasyFit

Тајмер

Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло

Рамка на плотна за готвење

Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

4 индукциски зони

Број на нивоа на готвење

9

Предна лева зона

Ø180 mm - 2000 W / 2300 W

Предна десна зона

Ø145 mm - 1600 W / 1800 W

Задна лева зона

Ø180 mm - 2000 W / 2300 W

Задна десна зона

Ø210 mm - 2000 W / 2300 W

Број на електрички зони

4
Безбедност

Индикатор за преостаната топлина

Систем против прелевање

Автоматско исклучување

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

7200 W

Волтажа

220 - 240 1N~ / 380 - 415 2N~ V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

5.2 cm

Ширина

59 cm

Длабочина

52 cm

Тежина

8.95 kg

Спакувана висина

12.5 cm

Спакувана ширина

65 cm

Спакувана длабочина

60 cm

Тежина на паќетот

10 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×560×490

Поддршка