Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HII64500FHT: Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

HII64500FHT
HII64500FHT
HII64500FHT
HII64500FHT
shadow

Drag image left & right to rotate.

HII64500FHT: Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

Тип на површина за готвење Индукција
Број на нивоа на готвење 19
Боја Црна
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Карактеристики

IndyFlex®

Флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави

Конечно, тава за готвење во кој се сместува секој оброк. Без разлика дали правите мали јадења или големо мени, плочата за готвење IndyFlex® може да се справи со тоа. Овие флексибилни зони за готвење се комбинираат за да создадат поголеми, така што можете да користите 4 тави или 2 поголеми за да направите што и да посакате.

Технички спецификации

Hobs

Serigraphy Design

Circular
Клучни карактеристики

Ширина

60 cm

Висина

4.8 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Индукција

Конфигурација на горилник

4 индукциски зони со 1 флекси-зона

IndyFlex

Тип на дисплеј

Контрола осетлива на допир

Број на нивоа на готвење

19

Вкупна електрична енергија

7200 W

Боја

Црна
Технологии

Тип на површина за готвење

Индукција

IndyFlex

Боја

Црна

Бустер

Stop & Go

Тип на дисплеј

Контрола осетлива на допир

EasyFit

Тајмер

Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло
Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

4 индукциски зони со 1 флекси-зона

Број на нивоа на готвење

19

Предна лева зона

Ø180 mm - 1800 W / 3000 W

Предна десна зона

Ø145 mm - 1500 W / 2200 W

Задна лева зона

Ø180 mm - 1800 W / 3000 W

Задна десна зона

Ø210 mm - 2000 W / 3700 W

Број на електрички зони

4
Безбедност

Индикатор за преостаната топлина

Систем против прелевање

Автоматско исклучување

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

7200 W

Волтажа

220 - 240 1N~ / 380 - 415 2N~ V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

4.8 cm

Ширина

58 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

10.8 kg

Спакувана висина

15 cm

Спакувана ширина

63 cm

Спакувана длабочина

56 cm

Тежина на паќетот

12 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×560×490

Поддршка