Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HDCC 32200 X: Вградена плоча за готвење (Витроцерамичен, 30 cm)

HDCC 32200 X
HDCC 32200 X
HDCC 32200 X
HDCC 32200 X
shadow

Drag image left & right to rotate.

HDCC 32200 X: Вградена плоча за готвење (Витроцерамичен, 30 cm)

Тип на површина за готвење Витроцерамичен
Боја Црна
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Технички спецификации

Hobs

Serigraphy Design

Circular
Клучни карактеристики

Ширина

30 cm

Висина

3.5 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Конфигурација на горилник

2 витроцерамски зони

Вкупна електрична енергија

2900 W

Боја

Црна

Product Series

b300
Технологии

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Боја

Црна
Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло

Рамка на плотна за готвење

Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

2 витроцерамски зони

Предна зона

Ø140 mm - 1200 W

Занда зона

Ø180 mm - 1700 W

Број на електрички зони

2
Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

2900 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Приклучок

Димензии и тежина

Висина

3.5 cm

Ширина

28.8 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

4.3 kg

Спакувана висина

14 cm

Спакувана ширина

35 cm

Спакувана длабочина

54 cm

Тежина на паќетот

4.9 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×268×490