Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HIC 64402 T: Вградена плоча за готвење (Витроцерамичен, 60 cm)

HIC 64402 T
shadow

Drag image left & right to rotate.

HIC 64402 T: Вградена плоча за готвење (Витроцерамичен, 60 cm)

Тип на површина за готвење Витроцерамичен
Број на нивоа на готвење 9
Боја Црна
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Ширина

60 cm

Висина

3.7 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Конфигурација на горилник

4 витроцерамски зони

Тип на дисплеј

Текна контрола на допир

Број на нивоа на готвење

9

Вкупна електрична енергија

6700 W

Боја

Црна
Технологии

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Боја

Црна

Тип на дисплеј

Текна контрола на допир

EasyFit

Тајмер

Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло
Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

4 витроцерамски зони

Број на нивоа на готвење

9

Предна лева зона

Ø120 mm / 210 mm - 750 W / 2200 W

Предна десна зона

Ø160 mm - 1500 W

Задна лева зона

Ø140 mm - 1200 W

Задна десна зона

Ø180 mm - 1800 W

Број на електрички зони

4
Безбедност

Индикатор за преостаната топлина

Систем против прелевање

Автоматско исклучување

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

6700 W

Волтажа

220 - 240 1N~ / 380 - 415 2N~ V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

3.7 cm

Ширина

58 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

7.7 kg

Спакувана висина

12.5 cm

Спакувана ширина

65.5 cm

Спакувана длабочина

55.5 cm

Тежина на паќетот

8.7 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×560×490

Поддршка