Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HIC 64403 X: Вградена плоча за готвење (Витроцерамичен, 60 cm)

HIC 64403 X
shadow

Drag image left & right to rotate.

HIC 64403 X: Вградена плоча за готвење (Витроцерамичен, 60 cm)

Тип на површина за готвење Витроцерамичен
Боја Црна
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Технички спецификации

Hobs

Serigraphy Design

Circular
Клучни карактеристики

Ширина

60 cm

Висина

3.7 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Конфигурација на горилник

4 витроцерамски зони

Тип на дисплеј

Текна контрола на допир

Вкупна електрична енергија

6 W

Боја

Црна

Product Series

b300
Технологии

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Боја

Црна

Тип на дисплеј

Текна контрола на допир
Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло

Рамка на плотна за готвење

Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

4 витроцерамски зони

Предна лева зона

Ø120 mm / 210 mm - 750 W / 2200 W

Предна десна зона

Ø160 mm - 1500 W

Задна лева зона

Ø140 mm - 1200 W

Задна десна зона

Ø140 mm / 250 mm - 1100 W / 2000 W

Број на електрички зони

4
Безбедност

Индикатор за преостаната топлина

Систем против прелевање

Автоматско исклучување

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

6 W

Волтажа

220 - 240 1N~ / 380 - 415 2N~ V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

3.7 cm

Ширина

58 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

7.2 kg

Спакувана висина

12.5 cm

Спакувана ширина

65.5 cm

Спакувана длабочина

55.5 cm

Тежина на паќетот

8.8 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×560×490

Поддршка