Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HIC63401T: Вградена плоча за готвење (Витроцерамичен, 60 cm)

HIC63401T
HIC63401T
HIC63401T
HIC63401T
shadow

Drag image left & right to rotate.

HIC63401T: Вградена плоча за готвење (Витроцерамичен, 60 cm)

Тип на површина за готвење Витроцерамичен
Број на нивоа на готвење 9
Боја Црна
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Технички спецификации

Hobs

Serigraphy Design

Circular
Клучни карактеристики

Ширина

60 cm

Висина

3.7 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Конфигурација на горилник

3 витароцерамски зони

Тип на дисплеј

Текна контрола на допир

Број на нивоа на готвење

9

Вкупна електрична енергија

5700 W

Боја

Црна
Технологии

Тип на површина за готвење

Витроцерамичен

Боја

Црна

Тип на дисплеј

Текна контрола на допир

Тајмер

Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло
Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

3 витароцерамски зони

Број на нивоа на готвење

9

Предна лева зона

Ø180 mm - 1800 W

Задна лева зона

Ø140 mm - 1200 W

Десна зона

Ø210 mm / 270 mm - 1800 W / 2700 W

Број на електрички зони

3
Безбедност

Индикатор за преостаната топлина

Систем против прелевање

Автоматско исклучување

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

5700 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

3.7 cm

Ширина

58 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

7.8 kg

Спакувана висина

12.5 cm

Спакувана ширина

65.5 cm

Спакувана длабочина

55.5 cm

Тежина на паќетот

8.8 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×560×490

Поддршка