Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

RFSA240M31WN: Замрзнувач (Исправено, 215 Л)

RFSA240M31WN
RFSA240M31WN
RFSA240M31WN
shadow

Drag image left & right to rotate.

RFSA240M31WN: Замрзнувач (Исправено, 215 Л)

Класа на енергетска ефикасност A+
Тип на систем за ладење Статичен
Боја Бела
Ширина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

MinFrost®

Минимално насобирање на мраз

Собирањето на мраз во статички фрижидери ја прави храната да се држи заедно и апаратот троши повеќе енергија. Благодарение на специјалниот систем на испарување на MinFrost®, акумулацијата на мразот во замрзнувачот е драматично намалена. Тоа значи дека замрзнатата храна ќе се зачува подобро и со помалку енергија, додека треба поретко да одмрзнувате.

Реверзибилна врата

Прилагодлив правец на вратата за да одговара на вашиот распоред на кујната

За некои распореди на кујната, потребно е вратите на ладилникот да се отвораат во една, а не во друга насока. Реверзибилната врата дозволува да се постават шарки на вратите и лево и десно од уредот, па затоа одлучете на кој начин се отвораат вратите на фрижидерот. Плус, можете да го удвоите вашиот капацитет за ладење со поставување два фрижидера рамо до рамо и свртување на вратите на едниот.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

Исправено

Тип на монтирање

Door Handle Type

Frozen Food Storage Volume (l)

215 L

Висина

150.8 cm

Ширина

59.5 cm

Длабочина

59.2 cm

Energy Efficiency Class

F

Тип на систем за ладење

Статичен

Позиција на замрзнувачот

Исправено

Боја

Бела

Noise Emission Class

C

Product Series

b100
Бруто и нето волумен

Вкупен бруто волумен

240 L

Total Volume (l)

215 L

Frozen Food Storage Volume (l)

215 L
Карактеристики на замрзнувачот

Брзо замрзнување

Тип на производител на мраз

Кутија за мраз

Број на полици во замрзнувач

6

Дневен капацитет за правење мраз (кг / ден)

1 kg

Daily Freezing Capacity (kg/day)

9.8 kg
Дизајн

Реверзибилна врата

Позиција на замрзнувачот

Исправено

Позиција на дисплеј

3 Light & Pot

Тип на контрола

Механично

Тип на монтирање

Door Handle Type

Боја

Бела
Перформанси и потрошувачка

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

256

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.63

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

0.832

Noise Level (dBA)

37 dBA

Climate Class

SN-T

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

43

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.43

Preservation Time at Power Cut (hours)

14

Frozen Food Storage Volume (l)

215 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

9.8 kg
Димензии и тежина

Висина

150.8 cm

Ширина

59.5 cm

Длабочина

59.2 cm

Тежина

51.5 kg

Спакувана висина

154.9 cm

Спакувана ширина

64.2 cm

Спакувана длабочина

68 cm

Тежина на паќетот

54.3 kg
Безбедност

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Поддршка