Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

RFNE290L31WN: Замрзнувач (Исправено, 250 Л)

RFNE290L31WN
RFNE290L31WN
shadow

Drag image left & right to rotate.

RFNE290L31WN: Замрзнувач (Исправено, 250 Л)

Тип на систем за ладење Без мраз
Боја Бела
Ширина 59.5 cm
Energy Efficiency Class F
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Реверзибилна врата

Прилагодлив правец на вратата за да одговара на вашиот распоред на кујната

За некои распореди на кујната, потребно е вратите на ладилникот да се отвораат во една, а не во друга насока. Реверзибилната врата дозволува да се постават шарки на вратите и лево и десно од уредот, па затоа одлучете на кој начин се отвораат вратите на фрижидерот. Плус, можете да го удвоите вашиот капацитет за ладење со поставување два фрижидера рамо до рамо и свртување на вратите на едниот.

Безбедно стакло

Стаклени полици со висока издржливост

Олеснете ги грижите за ставање на тој огромен и тежок сад во фрижидерот со Безбедно стакло. Безбедносни стаклени полици се составени од калено стакло и можат да носат товар до 25 кг. Тие се спротивставуваат на пукнатини и гребнатини многу подобро отколку нетретирано стакло, така што можете да чувате тешки предмети без грижа.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

Исправено

Тип на монтирање

Door Handle Type

Frozen Food Storage Volume (l)

256 L

Висина

171.4 cm

Ширина

59.5 cm

Длабочина

65.5 cm

Energy Efficiency Class

F

Тип на систем за ладење

Без мраз

Позиција на замрзнувачот

Исправено

Боја

Бела

Noise Emission Class

C

Product Series

b100
Бруто и нето волумен

Вкупен бруто волумен

290 L

Total Volume (l)

256 L

Frozen Food Storage Volume (l)

256 L
Карактеристики на замрзнувачот

Брзо замрзнување

Тип на производител на мраз

Тацна за мраз

Број на полици во замрзнувач

5

Број на полици со клапи

2

Дневен капацитет за правење мраз (кг / ден)

2 kg

Daily Freezing Capacity (kg/day)

16.5 kg
Дизајн

Реверзибилна врата

Позиција на замрзнувачот

Исправено

Позиција на дисплеј

Only Pot without 3 light

Тип на контрола

Механично

Тип на монтирање

Door Handle Type

Боја

Бела
Перформанси и потрошувачка

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

299.22

Годишна потрошувачка на енергија 32 °C

409 kWh/year

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.737

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

0.921

Noise Level (dBA)

39 dBA

Climate Class

SN-T

Волтажа

230 V

Фреквенција

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

43

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.553

Preservation Time at Power Cut (hours)

11

Frozen Food Storage Volume (l)

256 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

16.5 kg
Димензии и тежина

Висина

171.4 cm

Ширина

59.5 cm

Длабочина

65.5 cm

Тежина

64 kg

Спакувана висина

179.4 cm

Спакувана ширина

66.5 cm

Спакувана длабочина

73 cm

Тежина на паќетот

70 kg
Безбедност

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Аларм за отворена врата

Поддршка