Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

RFNE312E23X: Замрзнувач (Исправено, 277 Л)

RFNE312E23X
RFNE312E23X
RFNE312E23X
shadow

Drag image left & right to rotate.

RFNE312E23X: Замрзнувач (Исправено, 277 Л)

Класа на енергетска ефикасност A+
Тип на систем за ладење Без мраз
Ширина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Реверзибилна врата

Прилагодлив правец на вратата за да одговара на вашиот распоред на кујната

За некои распореди на кујната, потребно е вратите на ладилникот да се отвораат во една, а не во друга насока. Реверзибилната врата дозволува да се постават шарки на вратите и лево и десно од уредот, па затоа одлучете на кој начин се отвораат вратите на фрижидерот. Плус, можете да го удвоите вашиот капацитет за ладење со поставување два фрижидера рамо до рамо и свртување на вратите на едниот.

Безбедно стакло

Стаклени полици со висока издржливост

Олеснете ги грижите за ставање на тој огромен и тежок сад во фрижидерот со Безбедно стакло. Безбедносни стаклени полици се составени од калено стакло и можат да носат товар до 25 кг. Тие се спротивставуваат на пукнатини и гребнатини многу подобро отколку нетретирано стакло, така што можете да чувате тешки предмети без грижа.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

Исправено

Тип на монтирање

Door Handle Type

Нето волумен за складирање на замрзната храна

277 L

Висина

185 cm

Ширина

59.5 cm

Длабочина

65.5 cm

Класа на енергетска ефикасност

A+

Тип на систем за ладење

Без мраз

Позиција на замрзнувачот

Исправено

Тип на дисплеј

LED

Боја

Бисер челик

Product Series

b300
Бруто и нето волумен

Вкупен бруто волумен

312 L

Вкупен нето волумен

277 L

Нето волумен за складирање на замрзната храна

277 L
Технологии

Еко функција

Карактеристики на замрзнувачот

Брзо замрзнување

Тип на производител на мраз

Тацна за мраз

Број на полици во замрзнувач

6

Број на полици со клапи

2

Дневен капацитет за правење мраз (кг / ден)

2 kg

Дневен капацитет на замрзнување (кг / ден)

16 kg
Дизајн

Реверзибилна врата

Позиција на замрзнувачот

Исправено

Позиција на дисплеј

На врата

Тип на дисплеј

LED

Тип на контрола

Електронско

Тип на монтирање

Door Handle Type

Тип со рачка на вратата

Тип со лесно отворање со рачка

Боја

Бисер челик
Перформанси и потрошувачка

Класа на енергетска ефикасност

A+

Годишна потрошувачка на енергија 25 ° C

326 kWh/year

Годишна потрошувачка на енергија 32 °C

505 kWh/year

Дневна потрошувачка на енергија на 25 ° C

0.89 kWh/day

Дневно консумирање на енергија на 32 °C

1.38 kWh/day

Ниво на бучава

42 dBA

Климатска класа

SN-T

Волтажа

230 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

185 cm

Ширина

59.5 cm

Длабочина

65.5 cm

Тежина

71 kg

Спакувана висина

193 cm

Спакувана ширина

66.5 cm

Спакувана длабочина

73 cm

Тежина на паќетот

77 kg
Безбедност

Чувар за замрзнувач

Аларм за отворена врата

Детско заклучување