Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете вашата споредба?
Продолжи
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

FNE1073N: Замрзнувач (Исправено, 75 Л)

FNE1073N
FNE1073N
FNE1073N
FNE1073N
shadow

Drag image left & right to rotate.

FNE1073N: Замрзнувач (Исправено, 75 Л)

Тип на систем за ладење Без мраз
Боја Бела
Ширина 54 cm
Energy Efficiency Class F
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Реверзибилна врата

Прилагодлив правец на вратата за да одговара на вашиот распоред на кујната

За некои распореди на кујната, потребно е вратите на ладилникот да се отвораат во една, а не во друга насока. Реверзибилната врата дозволува да се постават шарки на вратите и лево и десно од уредот, па затоа одлучете на кој начин се отвораат вратите на фрижидерот. Плус, можете да го удвоите вашиот капацитет за ладење со поставување два фрижидера рамо до рамо и свртување на вратите на едниот.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

Под работна маса

Тип на монтирање

Door Handle Type

Frozen Food Storage Volume (l)

86 L

Висина

84 cm

Ширина

54 cm

Длабочина

59 cm

Energy Efficiency Class

F

Тип на систем за ладење

Без мраз

Позиција на замрзнувачот

Исправено

Боја

Бела

Noise Emission Class

C

Product Series

b100
Бруто и нето волумен

Вкупен бруто волумен

90 L

Total Volume (l)

86 L

Frozen Food Storage Volume (l)

86 L
Карактеристики на замрзнувачот

Тип на производител на мраз

Кутија за мраз

Број на полици во замрзнувач

2

Број на полици со клапи

1

Дневен капацитет за правење мраз (кг / ден)

1 kg

Daily Freezing Capacity (kg/day)

4.7 kg
Дизајн

Реверзибилна врата

Позиција на замрзнувачот

Исправено

Тип на контрола

Механично

Тип на монтирање

Door Handle Type

Тип со рачка на вратата

Тип со осветлена рачка

Боја

Бела
Перформанси и потрошувачка

Energy Efficiency Class

F

Annual Energy Consumption (kWh/year)

226

Годишна потрошувачка на енергија 32 °C

280 kWh/year

Daily Energy Consumption (kWh/day)

0.556

Daily Energy Consumption at 32°C (kWh/day)

0.757

Noise Level (dBA)

39 dBA

Climate Class

SN-ST

Волтажа

230 V

Фреквенција

50 Hz

Noise Emission Class

C

Maximum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

38

Daily Energy Consumption at 16°C (kWh/day)

0.358

Preservation Time at Power Cut (hours)

8

Frozen Food Storage Volume (l)

86 L

Daily Freezing Capacity (kg/day)

4.7 kg
Димензии и тежина

Висина

84 cm

Ширина

54 cm

Длабочина

59 cm

Тежина

28.5 kg

Спакувана висина

89.6 cm

Спакувана ширина

57.6 cm

Спакувана длабочина

60.1 cm

Тежина на паќетот

31 kg
Безбедност

Minimum Ambient Temperature Required for Satisfactory Operation (°C)

10

Поддршка