Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба
hero-pattern
hero-pattern

За на маса

резултати (3)

FNE1073N

Замрзнувач (Исправено, 75 Л)

Замрзнувач (Исправено, 75 Л) FNE1073N
  • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

FSE1073N

Замрзнувач (Исправено, 85 Л)

Замрзнувач (Исправено, 85 Л) FSE1073N
  • Минимално насобирање на мраз
  • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата

FS166020

Замрзнувач (Исправено, 65 Л)

Замрзнувач (Исправено, 65 Л) FS166020
  • Минимално насобирање на мраз
  • Реверзибилна врата: прилагодлива насока на вратата
  • Безбедносно стакло: стаклени полици со висока издржливост кои носат до 25 кг
резултати (3)