Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

DIN35320: Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

DIN35320
DIN35320
DIN35320
DIN35320
shadow

Drag image left & right to rotate.

DIN35320: Машина за миење садови (13 поставете поставки, Целосна големина)

Класа на енергетска ефикасност A++
Ниво на бучава 48 dBA
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Поставки за место
Поставки за место
0
Потрошувачка на вода
Потрошувачка на вода
0

Карактеристики

Лизгачка корпа за прибор за јадење

Повеќе простор за садови и тави во долната решетка

Кошницата за прибор за јадење е паметен изум, но ви се попречува кога сакате да поставите големо тенџере во долната решетка. Па, Лизгачката корпа за прибор за јадење го решава тој проблем со движење слободно надесно и лево за да имате простор да се вклопите во оние пообемните артикли.

Лизгачки диспензер за детергент

Лесен за отворање капак на диспензерот

Не повредувајте ги прстите обидувајќи се да го отворите дозерот за детергент. Лизгачкиот диспензер за детергент е толку лесен за отворање и затворање што го прави додавањето на детергент леснотија.

Подршка на плоча со лесно преклопување

Дополнителна просторија за тенџериња и тави

Секојпат кога готвите, користите тенџериња и тави со различна големина и ви треба машина за миење садови што го разбира тоа. Поддршката за лесна преклопена плоча ви овозможува лесно да отстраните простор за плочи да се сместат во тие масивни садови и тави. Деновите кога требаше да ги миете најголемите предмети со рака ги нема, пријатно!

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на конструкција

Целосно-интегриран

Големина

Целосна големина

Комплети на садови

13

Потрошувачка на вода по циклус

12.9 L

Energy Efficiency Class

E

Ниво на бучава

48 dBA

Тип на дисплеј

LED

Вид на прилагодување на горната корпа

Фиксно

Број на лесни подлоги за преклопување плочи (долна корпа)

4

Одложено време

Да со 3 нивоа (3h / 6h / 9h)

Флексибилно пола полнење

Програми

Број на програми

5

Програма 1

Програма Eco 50 °C

Програма 2

Интензивна програма од 70 ° C

Програма 3

Clean & Shine Programme

Програма 4

Quick & Shine Programme

Програма 5

Мини програма
Функции

Функција 1

Таблета

Функција 2

Полу полнење
Технологии

Флексибилно пола полнење

Одложено време

Да со 3 нивоа (3h / 6h / 9h)

Функција на таблета

Автоматска таблета

Систем за сушење

Статично
Дизајн на корпи и стандардни додатоци

Вид на прилагодување на горната корпа

Фиксно

Број на лесни подлоги за преклопување плочи (долна корпа)

4

Тип корпа за прибор за јадење

Лизгачка корпа за прибор за јадење

Рафт за шољи

Број на рафтови на шољи

2
Дизајн

Материјал на када

Када од не'рѓосувачки челик

Тип на дисплеј

LED

Систем за контрола на директен пристап

Дизајн на раката за прскање

Робусна спреј рака

Лизгачки диспензер за детергент

Перформанси и потрошувачка

Комплети на садови

13

Energy Efficiency Class

E

Годишна потрошувачка на енергија

262 kWh/year

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.937 kWh

Потрошувачка на вода по циклус

12.9 L

Годишна потрошувачка на вода

3612 L / годишно

Ниво на бучава

48 dBA

Број на нивоа на прскање

2

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Noise Class

C
Димензии и тежина

Висина

81.8 cm

Ширина

59.8 cm

Длабочина

55 cm

Тежина

34.3 kg

Спакувана висина

85.9 cm

Спакувана ширина

64.4 cm

Спакувана длабочина

66.1 cm

Тежина на паќетот

38 kg
Безбедност

Безбедност на довод за вода

WaterSafe

Поддршка