Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

DIN26420: Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

DIN26420
DIN26420
DIN26420
DIN26420
shadow

Drag image left & right to rotate.

DIN26420: Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Класа на енергетска ефикасност A++
Ниво на бучава 46 dBA
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Поставки за место
Поставки за место
0
Потрошувачка на вода
Потрошувачка на вода
0

Карактеристики

SlidingFit

Совршена интеграција со мебелот

Претходно сте купиле вградена машина за миење садови, но некако вратата од мебелот едноставно не одговара на предниот панел. Механизмот SlidingFit ја прави вратата на мебелот да се лизне преку предниот панел кога ќе ја отворите вратата. Ова ја намалува висината на цоколот и ви овозможува подолга врата за мебел. Тоа значи совршена интеграција со мебелот без грди празнини.

LedSpot™

Индикаторско светло за статусот

Ако вашата вградена машина за миење садови е толку тивка што ќе се натерате да погодите дали работи или не, еве го LedSpot. LedSpot™ е индикативно светло за статусот на програмата што свети на подот, во основата на машината за да ве извести дали работи или не. Нема повеќе претпоставки кога да се растовари машината за миење садови.

Fast+

3 пати побрзо чистење

Понекогаш немате време да чекате да заврши целосниот циклус на перење. Функцијата Fast + го забрзува циклусот на перење до 3 пати* со оптимални перформанси, што значи дека можете да миете и да служите за многу кратко време.* Тестирано од внатрешни лаборатории.

Лизгачка корпа за прибор за јадење

Повеќе простор за садови и тави во долната решетка

Кошницата за прибор за јадење е паметен изум, но ви се попречува кога сакате да поставите големо тенџере во долната решетка. Па, Лизгачката корпа за прибор за јадење го решава тој проблем со движење слободно надесно и лево за да имате простор да се вклопите во оние пообемните артикли.

Други карактеристики

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на конструкција

Целосно-интегриран

Големина

Целосна големина

Комплети на садови

14

Потрошувачка на вода по циклус

11 L

Energy Efficiency Class

E

Ниво на бучава

46 dBA

Тип на дисплеј

LED

Вид на прилагодување на горната корпа

Фиксно

Број на лесни подлоги за преклопување плочи (долна корпа)

4

Fast+

Интензивно перење од долната решетка

Одложено време

Да со рачно прилагодување до 24 часа

Флексибилно пола полнење

Програми

Број на програми

6

Програма 1

Програма Eco 50 °C

Програма 2

Автоматска програма

Програма 3

Интензивна програма од 70 ° C

Програма 4

Quick & Shine Programme

Програма 5

Мини програма

Програма 6

Програма за предперење
Функции

Функција 1

Полу полнење

Функција 2

Fast+

Функција 3

SteamGloss

Функција 4

TrayWash
Технологии

Интензивно перење од долната решетка

Fast+

Флексибилно пола полнење

Одложено време

Да со рачно прилагодување до 24 часа

Функција на таблета

Автоматска таблета

Систем за нега на стакло

GlassShield

Сензор за гадно

Систем за сушење

Активко сушење со помош на вентилатор

InnerClean

Дизајн на корпи и стандардни додатоци

Вид на прилагодување на горната корпа

Фиксно

Број на лесни подлоги за преклопување плочи (долна корпа)

4

Тип корпа за прибор за јадење

Лизгачка корпа за прибор за јадење

Рафт за шољи

Број на рафтови на шољи

2

Додатоци

Додаток за ножеви
Дизајн

Материјал на када

Када од не'рѓосувачки челик

Тип на дисплеј

LED

Дизајн на раката за прскање

Робусна спреј рака

Лизгачки диспензер за детергент

Тип на инсталација на врата

SlidingFit

Следач на програма

LedSpot
Перформанси и потрошувачка

Комплети на садови

14

Energy Efficiency Class

E

Годишна потрошувачка на енергија

266 kWh/year

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.951 kWh

Потрошувачка на вода по циклус

11 L

Годишна потрошувачка на вода

3080 L / годишно

Ниво на бучава

46 dBA

Број на нивоа на прскање

2

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Noise Class

C
Димензии и тежина

Висина

81.8 cm

Ширина

59.8 cm

Длабочина

55 cm

Тежина

34.3 kg

Спакувана висина

85.9 cm

Спакувана ширина

64.4 cm

Спакувана длабочина

66.1 cm

Тежина на паќетот

37.3 kg
Безбедност

Безбедност на довод за вода

WaterSafe+