Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

DIN28431: Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

DIN28431
DIN28431
DIN28431
DIN28431
shadow

Drag image left & right to rotate.

DIN28431: Машина за миење садови (14 поставете поставки, Целосна големина)

Класа на енергетска ефикасност А+++
Ниво на бучава 42 dBA
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Поставки за место
Поставки за место
0
Потрошувачка на вода
Потрошувачка на вода
0

Карактеристики

SelFit®

Стабилно позиционирање на вратата под кој било агол

Треба да ја растоварите машината за миење садови, но отворената врата ви одзема толку многу простор што не ви преостанува да се движите. Со SelFit®, можете да ја балансирате вратата под кој било агол, така што ќе можете да ги вчитате и истоварувате садовите без вратата да се попречува на никого. Плус, цврстиот механизам може да носи врати за мебел до 9 кг.

LedSpot™

Индикаторско светло за статусот

Ако вашата вградена машина за миење садови е толку тивка што ќе се натерате да погодите дали работи или не, еве го LedSpot. LedSpot™ е индикативно светло за статусот на програмата што свети на подот, во основата на машината за да ве извести дали работи или не. Нема повеќе претпоставки кога да се растовари машината за миење садови.

Fast+

3 пати побрзо чистење

Понекогаш немате време да чекате да заврши целосниот циклус на перење. Функцијата Fast + го забрзува циклусот на перење до 3 пати* со оптимални перформанси, што значи дека можете да миете и да служите за многу кратко време.* Тестирано од внатрешни лаборатории.

Лизгачка корпа за прибор за јадење

Повеќе простор за садови и тави во долната решетка

Кошницата за прибор за јадење е паметен изум, но ви се попречува кога сакате да поставите големо тенџере во долната решетка. Па, Лизгачката корпа за прибор за јадење го решава тој проблем со движење слободно надесно и лево за да имате простор да се вклопите во оние пообемните артикли.

Други карактеристики

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на конструкција

Целосно-интегриран

Големина

Целосна големина

Комплети на садови

14

Потрошувачка на вода по циклус

9.5 L

Energy Efficiency Class

D

Ниво на бучава

42 dBA

Тип на дисплеј

LED

Послужавник за прибор за јадење

Послужавник за прибор за јадење со целосна големина

Вид на прилагодување на горната корпа

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Број на лесни подлоги за преклопување плочи (долна корпа)

4

Број на лесни подлоги за преклопување плочи (горна корпа)

3

Fast+

Интензивно перење од долната решетка

AquaIntense®

Одложено време

Да со рачно прилагодување до 24 часа

Флексибилно пола полнење

Програми

Број на програми

8

Програма 1

Програма Eco 50 °C

Програма 2

Автоматска програма

Програма 3

AquaFlex Programme

Програма 4

Интензивна програма од 70 ° C

Програма 5

Quick & Clean Programme

Програма 6

GlassCare 40 °C програма

#REF!

Мини програма

Програма 8

Програма за предперење
Функции

Функција 1

Полу полнење

Функција 2

Fast+

Функција 3

SteamGloss

Функција 4

AquaIntense
Технологии

Интензивно перење од долната решетка

AquaIntense®

Fast+

Флексибилно пола полнење

Одложено време

Да со рачно прилагодување до 24 часа

Функција на таблета

Автоматска таблета

Систем за нега на стакло

GlassShield

Сензор за гадно

Систем за сушење

Ефективно сушење

InnerClean

Дизајн на корпи и стандардни додатоци

Послужавник за прибор за јадење

Послужавник за прибор за јадење со целосна големина

Вид на прилагодување на горната корпа

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Број на лесни подлоги за преклопување плочи (долна корпа)

4

Број на лесни подлоги за преклопување плочи (горна корпа)

3

Тип корпа за прибор за јадење

Лизгачка корпа за прибор за јадење

Рафт за шољи

Број на рафтови на шољи

2

Додатоци

Додаток за држење на послужавник
Дизајн

Материјал на када

Када од не'рѓосувачки челик

Тип на дисплеј

LED

Дизајн на раката за прскање

Робусна спреј рака

Лизгачки диспензер за детергент

Тип на инсталација на врата

SelFit

Следач на програма

LedSpot
Перформанси и потрошувачка

Комплети на садови

14

Energy Efficiency Class

D

Годишна потрошувачка на енергија

237 kWh/year

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.849 kWh

Потрошувачка на вода по циклус

9.5 L

Годишна потрошувачка на вода

2660 L / годишно

Ниво на бучава

42 dBA

Број на нивоа на прскање

3

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz

Noise Class

B
Димензии и тежина

Висина

81.8 cm

Ширина

59.8 cm

Длабочина

55 cm

Тежина

41.1 kg

Спакувана висина

85.9 cm

Спакувана ширина

64.4 cm

Спакувана длабочина

66.1 cm

Тежина на паќетот

44.1 kg
Безбедност

Безбедност на довод за вода

WaterSafe+

Поддршка