Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

BBIE12000X: Вградена рерна (60 cm, 66 Л)

BBIE12000X
BBIE12000X
BBIE12000X
BBIE12000X
shadow

Drag image left & right to rotate.

BBIE12000X: Вградена рерна (60 cm, 66 Л)

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина A
Висина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Халогено осветлување

Јасен поглед на она што се случува внатре

Сакате да видите како се одвива готвењето, но не сакате да ја отворите вратата и да ја изгубите топлината внатре? Халогенското осветлување ви помага да ја видите целата празнина на вашата рерна, така што ќе можете да внимавате на вашите кулинарски креации со цврсто затворена врата.

Издржлива врата

Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

Зешки, тешки тави и садови можат да бидат непогодни за вадење од рерната. Издржливата врата поддржува товари тешки дури 22,5 кг. Тоа е 20% повеќе од вообичаените врати на рерната, така што ќе можете да го потпирате вашиот топол сад на отворена врата од рерната додека земате воздух.

Технички спецификации

Ovens

Main Cavity - Front Door Decor Color

Inox
Клучни карактеристики

Тип на продукт

60 cm

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Број на функции

6

Волумен на главната шуплина

66 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Чистење на пареа

SteamShine

Тип на рерна на главната празнина

Асистирано с вентилатор

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Нерѓосувачки челик

Product Series

b100
Функции на главната празнина

Тип на рерна на главната празнина

Асистирано с вентилатор

Број на функции

6

Асистирано с вентилатор

Конвенционално готвење

Електрична скара

Пола скара со вентилатор

Долно греење, Полу-скара со вентилатор

Долно греење

Стандардни додатоци

Број на стандардни подножја

1

Број на длабоки ленти

1

Број на стандардни решетки за жици

1
Чистење

Чистење на пареа

SteamShine
Технологии

Тип на скара

Електрична скара

Вентилатор за ладење

Дизајн

Вид на осветлување

Халогено осветлување

Отстранливо стакло на вратата

Број на шуплини

1

Број на нивоа на полици

5 нивоа

Боја на празнина

Црн енамел

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Нерѓосувачки челик
Перформанси и потрошувачка

Волумен на главната шуплина

66 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A

Извор на топлина во главната шуплина

Електричен

Вкупна електрична енергија

2400 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Тежина

27.7 kg

Спакувана висина

65.5 cm

Спакувана ширина

66 cm

Спакувана длабочина

66 cm

Тежина на паќетот

30 kg

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×590

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×600

Поддршка