Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

BIM144A0BPS: Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

BIM144A0BPS
BIM144A0BPS
BIM144A0BPS
BIM144A0BPS
shadow

Drag image left & right to rotate.

BIM144A0BPS: Вградена рерна (60 cm, 71 Л)

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина A+
Тип на дисплеј Анимиран LCD екран
Боја Црна
Висина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

PizzaPro™

Пица во стил на пицерија за 5 мин

Ако вашите домашни пици изгледаат како влажни парчиња леб со сок од домати, време е да се сретнете со PizzaPro. Благодарение на рерната која достигнува врели 310⁰C, ќе добиете пица со квалитет на пицерија за само пет минути. Убедувањето на друштвото дека не е порачана може да потрае подолго.

Пиролитичко самочистење

Интензивно чистење без хемикалии

„Груби хемикалии, изгорени прскања, бесконечно чистење… Заборавете на сето тоа. Пиролитичкото самочистење ја загрева рерната на 480 ° C, претворајќи ги остатоците од храна и маснотии во пепел за да можете без напор да ги избришете. Програмата трае 2 часа за силно валкање и 90 минути за лесно загадување, при што последниве користат 25% * помалку енергија. * Тестирано од внатрешни лаборатории

Халогено осветлување

Јасен поглед на она што се случува внатре

Сакате да видите како се одвива готвењето, но не сакате да ја отворите вратата и да ја изгубите топлината внатре? Халогенското осветлување ви помага да ја видите целата празнина на вашата рерна, така што ќе можете да внимавате на вашите кулинарски креации со цврсто затворена врата.

Издржлива врата

Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

Зешки, тешки тави и садови можат да бидат непогодни за вадење од рерната. Издржливата врата поддржува товари тешки дури 22,5 кг. Тоа е 20% повеќе од вообичаените врати на рерната, така што ќе можете да го потпирате вашиот топол сад на отворена врата од рерната додека земате воздух.

Технички спецификации

Клучни карактеристики

Тип на продукт

60 cm

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Број на функции

15

Тип на дисплеј

Анимиран LCD екран

Волумен на главната шуплина

71 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A+

Чистење на пареа

SteamShine

Пиролитичко самочистење

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Црна
Функции на главната празнина

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Број на функции

15

Одмрзнување

Асистирано с вентилатор

Конвенционално готвење

готвење на пица

Повеќе димензионално готвење

Електрична скара

Вентилаторско греење

Скара со вентилатор

Еко загревање со вентилатор

Чување топло

Полу скара

Чистење на пареа

Пиролитичко самочистење

Еко-пиролитичко Самочистење

Долно греење

Стандардни додатоци

Телескопски тип на полица

Телескопска полица на едно ниво

Број на стандардни подножја

2

Број на стандардни решетки за жици

1
Чистење

Чистење на пареа

SteamShine

Пиролитичко самочистење

Технологии

PizzaPro

Тип на скара

Електрична скара

Вентилатор за ладење

Дизајн

Вид на осветлување

Халогено осветлување

SoftClose Door

Тип на дисплеј

Анимиран LCD екран

Отстранливо стакло на вратата

Број на шуплини

1

Телескопски тип на полица

Телескопска полица на едно ниво

Број на нивоа на полици

Странични полици на 5 нивоа

Боја на празнина

Црн енамел

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Црна
Безбедност

Ладна врата

Заклучување на врата

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Волумен на главната шуплина

71 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A+

Извор на топлина во главната шуплина

Електричен

Вкупна електрична енергија

3100 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Тежина

43.2 kg

Спакувана висина

65.5 cm

Спакувана ширина

66 cm

Спакувана длабочина

66 cm

Тежина на паќетот

46.5 kg

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×590

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×600

Поддршка