Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

BBIM13300XPE: Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

BBIM13300XPE
BBIM13300XPE
BBIM13300XPE
BBIM13300XPE
shadow

Drag image left & right to rotate.

BBIM13300XPE: Вградена рерна (60 cm, 72 Л)

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина A+
Висина 59.5 cm
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина

Карактеристики

Пиролитичко самочистење

Интензивно чистење без хемикалии

„Груби хемикалии, изгорени прскања, бесконечно чистење… Заборавете на сето тоа. Пиролитичкото самочистење ја загрева рерната на 480 ° C, претворајќи ги остатоците од храна и маснотии во пепел за да можете без напор да ги избришете. Програмата трае 2 часа за силно валкање и 90 минути за лесно загадување, при што последниве користат 25% * помалку енергија. * Тестирано од внатрешни лаборатории

Халогено осветлување

Јасен поглед на она што се случува внатре

Сакате да видите како се одвива готвењето, но не сакате да ја отворите вратата и да ја изгубите топлината внатре? Халогенското осветлување ви помага да ја видите целата празнина на вашата рерна, така што ќе можете да внимавате на вашите кулинарски креации со цврсто затворена врата.

Издржлива врата

Цврста врата за носење тешки садови и садови за готвење

Зешки, тешки тави и садови можат да бидат непогодни за вадење од рерната. Издржливата врата поддржува товари тешки дури 22,5 кг. Тоа е 20% повеќе од вообичаените врати на рерната, така што ќе можете да го потпирате вашиот топол сад на отворена врата од рерната додека земате воздух.

Технички спецификации

Ovens

Main Cavity - Front Door Decor Color

Inox

Control Panel Decor Color

Inox
Клучни карактеристики

Тип на продукт

60 cm

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Број на функции

9

Тип на дисплеј

LED Display - Touchcontrol Prologue/Beyond-Good+ (Beast)

Волумен на главната шуплина

72 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A+

Чистење на пареа

SteamShine

Пиролитичко самочистење

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Нерѓосувачки челик

Product Series

b300
Функции на главната празнина

Тип на рерна на главната празнина

Мулти функционална

Број на функции

9

Асистирано с вентилатор

Конвенционално готвење

Електрична скара

Вентилаторско греење

Скара со вентилатор

Еко загревање со вентилатор

Пиролитичко самочистење

Долно греење

Стандардни додатоци

Телескопски тип на полица

Двостепена телескопска полица

Број на длабоки ленти

1

Број на табли за пециво

1

Број на стандардни решетки за жици

1
Чистење

Чистење на пареа

SteamShine

Пиролитичко самочистење

Технологии

Тип на скара

Електрична скара

Вентилатор за ладење

Дизајн

Вид на осветлување

Халогено осветлување

SoftClose Door

Тип на дисплеј

LED Display - Touchcontrol Prologue/Beyond-Good+ (Beast)

Отстранливо стакло на вратата

Број на шуплини

1

Телескопски тип на полица

Двостепена телескопска полица

Број на нивоа на полици

Странични полици на 5 нивоа

Боја на празнина

Црн енамел

Начин на отворање на вратата

Паѓачко

Боја

Нерѓосувачки челик
Безбедност

Заклучување на врата

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Волумен на главната шуплина

72 L

Класа на енергетска ефикасност на главната шуплина

A+

Извор на топлина во главната шуплина

Електричен

Вкупна електрична енергија

2600 W

Волтажа

220 - 240 V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

59.5 cm

Ширина

59.4 cm

Длабочина

56.7 cm

Тежина

42.3 kg

Спакувана висина

65.5 cm

Спакувана ширина

66 cm

Спакувана длабочина

66 cm

Тежина на паќетот

45.8 kg

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×590

Димензии на лажат - Орман (ШxДxВ) (мм)

560×550×600

Поддршка