Ви благодариме за повратните информации
Само што го додадовте овој производ на вашата листа на желби.
Само што го отстранивте овој производ од вашата листа на желби.
Не можете да додадете повеќе во списокот со желби
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Можете да споредувате само производи од истата категорија.
Додадовте производ за споредба! Продолжите!
Го отстранивте производ за споредба! Продолжите!
Вашата листа за споредба е полна!
Додадовте само 1 производ. Додајте повеќе производи за споредба

HII 64850 FHTI: Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

HII 64850 FHTI
shadow

Drag image left & right to rotate.

HII 64850 FHTI: Вградена плоча за готвење (Индукција, 60 cm)

Тип на површина за готвење Индукција
Број на нивоа на готвење 15
Боја Црна
В Д Ш
Dimension (cm)
0 Висина
0 Ширина
0 Длабочина
Број на Број на Број на Број на Број на
Електрични зони
Број на Електрични зони
0

Карактеристики

Премиум директен пристап

Јасни и едноставни контроли

Сакате елегантен и стилски рингла што е лесна за контрола. Па, Премиум директен пристап ви овозможува осветлени и индивидуални контроли за секоја зона со 15 нивоа на моќност. Поставките може да се прилагодат со најлесниот допир и кога е исклучена плочата за готвење, тие исчезнуваат, оставајќи ви јасна, сјајна површина која и одговара на вашата кујна.

HobToHood®

Паметна вентилација без допир

Сите можеме да користиме дополнителна рака во кујната. Еве еден помошник за автоматска грижа за вентилација. Со HobToHood®, аспираторот го прилагодува нивото на вентилација за да одговара само на активните зони за готвење (благодарение на парови на инфрацрвени сензори над и под). Чадот и пареата се чистат брзо со оптимална употреба на енергија - така што останува само да готвите.

IndyFlex®

Флексибилна површина за готвење за да одговара на вашите тави

Конечно, тава за готвење во кој се сместува секој оброк. Без разлика дали правите мали јадења или големо мени, плочата за готвење IndyFlex® може да се справи со тоа. Овие флексибилни зони за готвење се комбинираат за да создадат поголеми, така што можете да користите 4 тави или 2 поголеми за да направите што и да посакате.

Технички спецификации

Hobs

Serigraphy Design

Circular
Клучни карактеристики

Ширина

60 cm

Висина

4.8 cm

Длабочина

51 cm

Тип на површина за готвење

Индукција

Конфигурација на горилник

4 индукциски зони со 1 флекси-зона

IndyFlex

Тип на дисплеј

Премиум за директен пристап

Број на нивоа на готвење

15

Автоматско готвење

Вкупна електрична енергија

7200 W

Боја

Црна
Поврзување

Вид на конекција HomeWhiz®

Безжичен и Bluetooth

HobToHood

Технологии

Тип на површина за готвење

Индукција

IndyFlex

Боја

Црна

Автоматско готвење

Бустер

Stop & Go

Тип на дисплеј

Премиум за директен пристап

EasyFit

Тајмер

Дизајн

Дизајн на плочи за горење

Стакло

Изваден стаклен раб

Предни и задни рабови
Детали за зоната за готвење

Конфигурација на горилник

4 индукциски зони со 1 флекси-зона

Број на нивоа на готвење

15

Предна лева зона

Ø180 mm - 1800 W / 3000 W

Предна десна зона

Ø145 mm - 1500 W / 2200 W

Задна лева зона

Ø180 mm - 1800 W / 3000 W

Задна десна зона

Ø210 mm - 2000 W / 3700 W

Број на електрички зони

4
Безбедност

Индикатор за преостаната топлина

Систем против прелевање

Автоматско исклучување

Детско заклучување

Перформанси и потрошувачка

Вкупна електрична енергија

7200 W

Волтажа

220 - 240 1N~ / 380 - 415 2N~ V

Фреквенција

50 Hz
Димензии и тежина

Висина

4.8 cm

Ширина

58 cm

Длабочина

51 cm

Тежина

11.9 kg

Спакувана висина

15.5 cm

Спакувана ширина

65.5 cm

Спакувана длабочина

55.5 cm

Тежина на паќетот

13.1 kg

Димензии на ниша (ШxВxД) (мм)

в×560×490

Поддршка